Meniu Închide

Mutarea este o afacere costisitoare și atât de mulți oameni apelează la extinderea proprietăților existente pentru a crea mai mult spațiu. În plus, cumpărarea unei case cu potențial de extindere înseamnă că s-ar putea să puteți cumpăra inițial proprietatea la un preț mai ieftin și apoi să cheltuiți banii pe lucrări de construcție pe măsură ce o aveți.

Dar pentru cei dintre noi care sunt îngrijorați de impactul pe care l-ar putea avea renovarea casei noastre asupra planetei, nu este chiar atât de simplu ca să acceptăm cea mai ieftină ofertă. Sustenabilitatea devine un aspect din ce în ce mai important al proiectelor de construcție, cu temperaturile globale în creștere și impactul activității umane asupra planetei devenind larg evident.

Dar asta nu înseamnă că nu poți avea casa visurilor tale. Piața se adaptează la această cerere a consumatorilor, permițând constructorilor să folosească o gamă mai largă de materiale ecologice în proiectele lor. În plus, există câțiva pași pe care îi puteți lua în procesul de proiectare pentru a vă asigura că profitați la maximum de resursele naturale disponibile pentru dvs. Aici, acoperim câteva puncte pentru a începe.

Discutați cu contractorii dvs

Alegerea dvs. de antreprenor pentru extinderea dvs. va informa în mare măsură cât de mare este amprenta de carbon pentru proiectul dvs. În calitate de client, aveți șansa de a alege aspectul construcției și elementele din interior, dar problemele de zi cu zi, cum ar fi reducerea deșeurilor și utilizarea vehiculului, vor depinde în mare parte de contractorul dvs. Desigur, vă puteți clarifica preferințele, dar dacă nu face parte din declarația lor de misiune, probabil că va trebui să-i lăsați să facă treaba așa cum consideră de cuviință.

Dacă sustenabilitatea este cu adevărat importantă pentru tine, atunci ia în considerare căutarea unui antreprenor sau manager de proiect cu acreditări ecologice stabilite. Ar trebui să introducă în mod natural măsurile pe care ați dori să le vedeți și ar putea să vă ofere statistici cheie despre impactul proiectului dumneavoastră.

Asigurați-vă că este izolat corespunzător
Izolarea este absolut esențială pentru a vă menține casa caldă și ecologică . Indiferent ce cazan ai, dacă nu oprești scăparea căldurii, vei irosi energie și bani.

Dacă casa ta a fost izolată corespunzător când ai cumpărat-o, este posibil să nu fie ceva la care te-ai gândit prea mult în trecut. Chiar dacă ați trebuit să luați în considerare izolarea anterior, merită totuși să discutați despre cele mai durabile opțiuni disponibile cu echipa dvs. de construcții înainte de a vă grăbi să cumpărați de la un magazin local de bricolaj.

 

Profitați la maximum de lumina naturală

Poate fi nevoie de multă muncă pentru a face o casă mai ușoară. Adăugarea de ferestre și luminatoare nu este o muncă ieftină, iar munca poate fi perturbatoare. Cu toate acestea, atunci când adăugați o extensie, aveți o oportunitate excelentă de a vă asigura că maximizați cantitatea de lumină pe care o lăsați în noul spațiu.

Discutați cu arhitectul dvs. și luați în considerare unde răsare și apune soarele, precum și cum se schimbă lumina pe parcursul anului înainte de a lua orice decizie. Acest lucru nu numai că va crește lumina care intră în extensie, dar dacă este în plan deschis cu proprietatea existentă, poate aduce lumină și în corpul principal al casei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deschide WhatsApp
Ai nevoie de informații
Bună, cu ce te pot ajuta?