Meniu Închide

Curățenie Generală

Este destul de ușor să faceți diferența dintre curățarea generală și curățarea profundă pentru cineva care a lucrat în industria de curățare ca noi. Pentru beneficiul tuturor celorlalți cititori, ne vom aprofunda subiectul pentru a înțelege diferențele dintre curățarea generală și serviciile de curățare profundă. Vom face ca acest articol să răspundă la întrebarea dvs. persistentă despre care este diferența dintre cele două.

Pe scurt, curățarea generală este ca și curățarea ta de rutină. Ceva pe care îl vei face în fiecare zi pentru a menține toate zonele curate, prezentabile și pentru a avea cea mai înaltă calitate a aerului.

Curățarea generală poate avea grijă de cantitatea obișnuită de praf și murdărie. În timp ce o curățare profundă poate fi similară cu curățarea comercială de primăvară. Acest tip de curățare este mai amănunțit, punând accent pe acele zone care nu sunt de obicei atinse în timpul curățeniei de rutină.

O curățare profundă necesită uneori servicii speciale de curățare Extra, cum ar fi curățarea covoarelor și curățarea geamurilor.(care au costuri extra față de prețul inițial al curățeniei Generale )

VEZI LISTA PREȚURI 》》

Curățarea profundă este ceva ce curățenii obișnuiți nu îl vor face cu ușurință, deoarece nu sunt instruiți sau echipați să o facă.

Acestea fiind spuse, trebuie să aveți încredere într-un curățător comercial mai experimentat pentru a face față nevoilor unice ale afacerii dvs.

Aceste două tipuri de curățenie sunt în mod normal oferite de o companie care derulează un serviciu de curățenie. Curățenii comerciali sunt peste tot și nu veți rămâne niciodată fără opțiuni.

Nu vă încurcați,Deep Fresh vă ajută să înțelegeți ce este o curățare generală? Și ce include curățenia generală? Continuați să citiți blogul nostru pentru a afla mai multe despre aceste două tipuri de servicii de curățare.
Ce este curățenia generală?

Curățarea generală este ceva pe care îl faceți în mod regulat. În funcție de frecvența de curățare convenită, curățenii comerciali efectuează sarcinile de curățare în toate zonele. Curățarea regulată are grijă de praf și murdărie și împiedică acumularea lor rapidă.

Este adesea efectuată în zonele utilizate în mod obișnuit ale biroului și în locuri evidente, cum ar fi ușile din sticlă și ramele ferestrelor.

Amintiți-vă întotdeauna că acele zone cu trafic intens adăpostesc mai mult praf, germeni și viruși care pot pune în pericol sănătatea angajaților dvs. Acestea fiind spuse, populația joacă un rol important în determinarea cât de des trebuie curățată o afacere.

Mai mulți oameni care lucrează într-o zonă necesită o frecvență mai mare de curățare.

Propune întotdeauna clienților tăi un program de curățare funcțional. Majoritatea afacerilor din Australia preferă curățarea în afara orelor de lucru.
Ce include curatenia generala?

O semnificație generală de curățare constă în activități de curățare de bază care includ măturarea, aspirarea, curățarea prafului, ștergerea etc. Acest tip de curățare a suprafețelor se efectuează săptămânal pentru a menține un nivel de curățenie și igienă în casa și birourile dumneavoastră.

De asemenea, a avea o listă de verificare pentru curățenia generală vă poate ajuta să înțelegeți ce ar trebui sau nu ar trebui să fie așteptat de la serviciile de curățenie generală atunci când angajați curățeni profesioniști.

Activitățile de rutină care au loc în timpul curățeniei generale includ:

Aranjarea și aranjarea camerelor transmit ordine și confort
Stergerea geamurilor, oglinzilor si sticlei
Curățarea podelelor
Stergerea suprafetelor din bucatarii si bai
Ducând gunoiul afară
Pulverizare generală

Echipamentele și materialele de curățare generală care sunt utilizate pentru curățarea casei includ:

Mătură și tavă de praf
Aspirator
Manusi de cauciuc
Mop
Lavete pentru curățarea podelei
Detergent universal
Apă

Ce este inclus într-o curățare profundă?

Afacerile obișnuite, cum ar fi birourile, au nevoie de o curățare profundă cel puțin o dată pe an. Un birou poate fi o casă pentru diferiți germeni, viruși și agenți patogeni mortali, chiar dacă mențineți o rutină generală de curățare.

Murdăria și praful se pot acumula rapid chiar dacă urmați sarcinile obișnuite de curățare. Oamenii care vin și pleacă din afacerea ta vor transporta continuu acești vizitatori nedoriți. Evident, cuvântul adânc înseamnă că trebuie să fii în profunzime cu curățarea.

Trebuie să încredințați acest lucru unor curățători comerciali cu experiență. Acești tipi vor înțelege perfect nevoia dvs. în comparație cu curățenii obișnuiți.

O curățare profundă poate include:

Curățarea covoarelor cu abur
Curățare geamuri interioare și exterioare
Spălarea pereților
Curățarea orificiilor de ventilație
Curățarea
Frigider intern și cuptoare cu microunde
Spălarea podelei
Dezlipiți și sigilați
Îndepărtarea graffiti-urilor
Ștergerea interioarelor și superioarelor dulapurilor
Spălarea ramelor ferestrelor
Curățarea scaunelor de birou
Curățarea în profunzime a pereților despărțitori tapițați de birou

Sfaturi pentru curățarea profundă

Deoarece mulți agenți de curățare a birourilor nu sunt încă la fel de calificați ca cei comerciali pentru a efectua o curățare profundă, am decis să vă împărtășim câteva sfaturi utile, în speranța că vă vor ajuta afacerea să se dezvolte.

Știm cu toții că curățarea în profunzime necesită mai multe cunoștințe și expertiză. Am menționat diferențe între curățarea profundă și curățarea obișnuită.
Pregătiți zona îndepărtând cât mai mult mobilier și dezordine posibil.

Va fi mai ușor să vă deplasați și să ajungeți în zonele neglijate dacă suprafața este lipsită de dezordine. Tu m

Doriți să includeți acest lucru în lista dvs. de verificare pre-curățare profundă și în lista de verificare generală pentru curățare.

De asemenea, este recomandabil să discutați acest lucru cu clienții dvs. din timp, deoarece aceștia ar putea pregăti zona pentru dvs.

Aceasta este o necesitate mai ales dacă veți șterge birourile. Trebuie să curețe birourile de hârtii și alte dezordine.
Concentrați-vă pe zonele greu accesibile.

Curățarea regulată va scăpa cu siguranță de praful de zi cu zi care intră în spațiul de lucru. Acest lucru este valabil pentru zonele utilizate în mod obișnuit.

Curățarea în profunzime este o necesitate pentru locuri precum tavane, plinte, suprafețe orizontale înalte, spatele computerelor și toate acele colțuri în care în mod normal se formează groaza.

Este similar cu modul în care o faci cu curățenia de primăvară acasă.

Curățați aparatele de bucătărie.

Curățarea în profunzime este cel mai bun moment pentru a acorda atenție aparatelor de bucătărie de zi cu zi, cum ar fi aparatul de cafea și cuptorul cu microunde. Este foarte rar ca aceste aparate să primească atenția pe care o merită.

Un lucru pe care l-am învățat lucrând în industria de curățare comercială este că puteți face mai multe sarcini cu aceste părți ale curățeniei.

Puteți fierbe oțet în aparatul de cafea în timp ce vă frecați drumul către chiuvetă și alte secțiuni ale bucătăriei.

Utilizarea oțetului alb va elimina cu siguranță acumularea de calciu din apă din aparatul de cafea.

De asemenea, este cel mai bun moment pentru a curăța și a dezodoriza cuptorul cu microunde. Puteți începe prin a scoate placa cuptorului cu microunde și a-i spăla bine.

Când ați terminat cu asta, luați o jumătate de felie de lămâie, aruncați-o într-un castron cu apă și lăsați-o să curgă la cuptorul cu microunde timp de aproximativ cinci minute.

Acest lucru va lăsa cuptorul cu microunde curat și cu miros proaspăt.

Postare recomandată: Tot ce trebuie să știți despre serviciul comercial de curățare cu coronavirus
Alte fapte utile despre curățarea generală și curățarea profundă

Curățarea, indiferent dacă este o curățare profundă sau o curățare regulată, poate fi foarte obositoare. Nu credeți că vă puteți folosi timpul pentru a face lucruri mai productive în loc să vă curățați biroul? Există o mulțime de agenți de curățare comerciali în Australia care oferă o gamă largă de servicii de curățare, de la curățenia de primăvară la curățarea obișnuită și curățarea profundă.

Este necesar să ai o mulțime de echipamente de curățenie generală pentru a-ți putea curăța bine biroul sau casa. Un serviciu de curățenie generală, de obicei, nu durează mult timp în comparație cu curățarea profundă, de asemenea, depinde în totalitate de dvs. cât de des doriți să faceți curățenie generală pentru casa dvs. și de obicei costă mai puțin.

După o curățare profundă, puteți deschide posibilitatea de a reamenaja biroul pentru clienții dvs. Acesta este ceva pe care s-ar putea să-l facă de mult timp, dar pur și simplu nu știu de unde să înceapă. Este un exemplu de a merge mai sus și dincolo.

Când cineva te angajează pentru a îndeplini sarcini generale de curățenie, nu renunța la oportunitatea de a-i oferi un serviciu de curățenie de rutină. Obținerea unui client obișnuit ar trebui să fie prioritatea ta numărul unu.

Dacă ați făcut curățarea profundă foarte bine, explicați-i clientului că curățarea regulată este o necesitate pentru a menține un birou impecabil.

Ați încercat să le sugerați și clienților să aducă plante la birou? Plantele au atât de multe avantaje.

Putem vorbi despre asta într-un alt moment, dar vă spun chiar acum că a avea o fabrică mică în birou va aduce mai mult de un beneficiu.

Cunoaștem toată știința din spatele plantelor și modul în care acestea produc oxigen care poate ajuta la purificarea aerului pe care îl respirăm.

Până acum, sperăm că am lămurit confuzia care vă poate tulbura mintea despre curățarea profundă și curățarea regulată.

Care este diferența dintre cele două? Destul de simplu, este profunzimea efortului de curățare pe care trebuie să-l depună un curățător comercial profesionist.

Curățenii comerciali profesioniști vă vor ajuta cu siguranță să vă atingeți obiectivele dacă sunteți cineva care dorește să mențină un loc de muncă sănătos și sigur pentru angajații și clienții tăi.

Sunt sigur că acesta nu este primul articol pe care îl citești despre diferite tipuri de curățare. Vrem să știm ideile tale despre asta. Împărtășește-ți propriile sfaturi scriind un comentariu mai jos.

Cum reușiți să finalizați un contract de curățare profundă și cum vă mențineți contractele obișnuite de curățenie?

Există o mulțime de aspiranți ai curățeniei care caută acest tip de lectură bună. Ne vom împărtăși în mod continuu cunoștințele pentru a ne ajuta industria să crească.

Să-i încurajăm să crească. Consultați celelalte bloguri ale noastre. Spune-mi despre ce alte subiecte vrei să vorbim la următoarea noastră lansare.

Deschide WhatsApp
Ai nevoie de informații
Bună, cu ce te pot ajuta?